Kamu gurubu yeni ilanlar yayımlandı. Yayımlananan ilanlara göre Güneykaya Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda ve niteliklerde alım yapacak. Söz konusu ilan Türkiye İş Kurumu resmi internet sitesi üzerinde 07 Aralık 2018 tarihi itibari ile yayımlandı ve adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi itibari ile başlayabilirler.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Güneykaya Belediyesi bünyesine,1 kişi E sınıfı sürücü belgesi olan Kamyon Şoförü,1 kişi B sınıfı sürücü belgesi olan Makam Şoförü, 1 kişi Beko Loder ( Kazıcı - Yükleyici ) Operatörü ve 1 kişi Ekskavatör ( Kazıma ve Yükleme ) operatörü olmak üzere toplamda 4 kişi alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

ilgili ilan ile Güneykaya Belediyesi iş ilanına başvuru yapacak adaylardan bazı nitelikler aranacaktır. Buna göre adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi nitelikler aranır.

Ayrıca özel olarak ise adaylardan, Kamyon Şoförü pozisyonu için, En az 5 yıl deneyimi olmak ve SRC belgesine sahip olmaları gereklidir. Bunun dışında adaylardan en az E sınıfı sürücü belgesi şartı da aranacak.

Makam Şoförü pozisyonu için, En az ilköğretim mezunu olmak ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip ve 3 yıl deneyimi olmaları gereklidir. Beko Loder (Kazıcı - Yükleyici) Operatörü için G sınıfı sürücü belgesi ve Ekskavatör(Kazıma Ve Yükleme) Operatörü için G sınıfı sürücü belgesine sahip ve 6 yıl deneyimli olmaları gereklidir.

Tüm pozisyonlar için en az İlköğretim mezunu olmak şartları aranır. Adaylar başvuru sonrasında Kimlik, Ehliyet Diploma, Meslek deneyimiyle ilgili belgelerin 19.12.2018 tarihi mesai bitimine kadar belediye ye teslim etmeleri gereklidir. Sonrasında ise adaylara kura çekimi yapılacaktır.

BAŞVURULAR:

İlgili ilana başvuru yapacak adaylar başvurularına 07 Aralık 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler ve en geç 5 gün içinde İŞKUR il müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, hizmet noktalarından veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapacaklardır. Buna göre başvurular 11 Aralık 2018 tarihinde sona erecektir. İlgili ilanların ilan numaraları ve detaylarına aşağıdaki görselden ulaşabilirsiniz. İlanlara ulaşmak için ise, https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresini ziyaret etmeniz gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim