Iğdır İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklama göre İl Özel İdare emrinde kurulan personel şirketinde görevlendirilmek üzere 25 personel alımı yapılacak. 11 farklı kadrodaki alımlarda detaylar şu şekilde;

BAŞVURU ŞARTI VE KADROLAR;

Kara Tankeri (Operatörü) Şoförü (Tehlikeli Madde Taşımacılığı) kadrosunda 1 kişilik alımlarda personeller daimi olarak istihdam edilecekler. Buna göre 40 Yaşını doldurmamış , az 1 yıldır Iğdır İlinde İkamet eden, Src (5) belgesine sahip, askerliğini tamamlamış, ortaokul mezunu, çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışa bileceğini sağlık kurulu raporu alabilme durumunda olanlar başvuru yapabilecekler.

Kaynakçı alımlarında 1 kişi alınacak. Ortaokul Mezunu, MEB'ten Kaynakçı (Oksijen ve Elektrik) sertifikalarına sahip, ilgili bölümlerden mezun olan adaylar diğer başvuru şartlarına sahip olmaları ile başvuru yapabilecekler. Sıhhi Tesisat Ustası alımı kadrosu 1 kişi, Sıhhi Tesisat Ustası Sertifikası sahip olmak, ikamet, yaş şartlarına sahip,

Buldozer (Dozer) Operatörü alımlarında 2 kişi alınacak. Bu alanlarda en az 1 yıl iş tecrübesine sahip olmak, MEB onaylı buldozer dozer kullanım sertifikasına sahip olmak en az 3 yıl geçmiş olmak, Kazıcı Yükleyici beko loder alımlarında ise 2 kişi görevlendirilecek. yıl iş tecrübesinde, ortaokul mezunu, sertifika, sağlık eğitim ve yaş şartında olanlar başvuru yapabilecek. Lastik Ustası (Ön Düzen Ayarcılığı ve Lastikçilik) alımlarında ise 2 kişi görevlendirilecek. 1 kişilik Tır Çekici Şoförü alımında src 2 ya da 4 sertifikasına sahip, 2 kişi Yükleyici (Loder) Operatörü alımı, Ekskavatör (Kazma ve Yükleme) Operatörü kadrosunda 3, Greyder Operatör kadrosunda ise 3 kişi, kamyon şoförü olarak 6 kişi olmak üzere bu kadrolar toplamında 25 işçi personel istihdam edilecek. Adaylar sadece bir kadro için başvuru yapabilirler.

BAŞVURUDA İSTENİLEN EVRAKLAR;

Diploma, adli sicil kaydı belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, ilgili sertifikalara, ikametgah belgesi, sağlık raporu aile hekimliğinden, ehliyet ve src belgeleri, askerlik durum belgesi askerliğini bitirmiş olmak, başvuru yaptı pozisyonla ilgili tecrübe şartlarını gösterir SGK dökümü belgelerini teslim etmeleri gerekmektedir. Iğdır İl Özel idaresi Kurumu trafından 6 Mart 2020 tarihinde açıklanan ve son başvuru süresine kısa bir zaman kalan ortaokul mezunu 25 personel alımı başvuruları http://www.igdirozelidare.gov.tr/idaremiz-emrinde-kurulan-personel-limede-sirketine-25-adet-personel-alim-ilani adresi üzerinden ilan detayarına erişilebilecek.