05 Eylül 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilana göre Çorum İl Özel İdaresi bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak adına personel alımı yapacağını belirtti. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre 1 kişilik boş kadro ile Temizlik Personeli alımı yapılacak. İşin Olsa ekibi olarak ilan hakkında detayları sizlerle paylaşıyoruz.

İLANIN DETAYLARI:

Kurum Adı: Çorum İl Özel İdaresi Personel Anonim Şirketi

Çalışma Adresi: Mimar Sinan Mahallesi İnönü cad. no: 167 ÇORUM

Alım Yapılacak Pozisyon: Temizlik İşçisi

Alım Sayısı: 1

Çalışma Niteliği: Daimi

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Çorum İl Özel İdaresi için adayların taşımaları gerekn nitelikler, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak gibi nitelikleri taşıyan adayların başvuruları kabul edilecek.

BAŞVURULAR:

Çorum İl Özel İdaresine başvurular 05 Eylül 2019 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 06 Eylül 2019 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir.Adaylar başvurularını Çorum İl özel İdaresine şahsen gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular İl Özel İdaresi İnsan kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne elden yapılacaktır.

İlanın Tam Metni ve Detaylar Burada: https://media.iskur.gov.tr/32095/corum-il-ozel-idaresi-pers-a-s-06-09-2019.pdf

Editör: TE Bilisim