Yayımlanmış olan ilana göre İl Özel İdaresi bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını belirtti. Söz konusu ilan Erzincan İl Özel İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlandı ve yayımlanan ilana göre toplamda 40 kişilik kadro ile farklı alanlarda işçi personel alımı yapacak. Erzinan İl Özel İdaresi, Er İdare Turizm İnşaat Gıda Temizlik Hizmet alımı Sanayi ve Ticç alanında alım yapılcaktır.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Yayımlanan ilana göre, 3 Greyder Operatörü, 4 Dozer Operatörü, 2 Silindir Operatörü, 2 Asfalt Finişer Operatörü, 2 Yükleyici- Kepçe Operatörü, 1 Vagon Drill İş Makinası Operatörü, 4 Atölye usta Yardımcısı, 1 Şoför, 2 Elektrik Teknikeri, 3 Makine Teknikeri, 1 Konkasör Operatörü, 15 Ağır kamyon Şoförü olmak üzere toplamda 40 kişi alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Adayların ilgili ilana başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlil ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 35 yaşını doldurmamış olmak ve Medeni haklarını kullanabilme ehliyetine sahip olabilme şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapaca kadaylar başvurularını en geç 08 Ağustos 2018 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Buna göre başvurular son başvuru gününe kadar Gülabiley Mah. 798 Sok. No:2 adresine yapmaları gerekmektedir. İlan hakkında deylı bilgi almak için ve başvuru kılavuzuna ulaşabilmeleri için Buraya Tıklayınız.