İl Milli Eğitim Müdürlüğü yeni personel istihdamı yapacak.

İŞKUR üzerinden açıklanan personel alım ilanına göre Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplum Yararına Programı kapsamında personel eksikliğinin giderilmesi için geçici süreli olarak ihtiyaç bulunan alanlar için alım yapacak. Şanlıurfa Merkez'de görev yapacak adaylar kura yöntemi ile belirlenecek.

269721 sayılı TYP No ile ilan edilen alımda adaylar 21 Ocak tarihinde göreve başlayacak. 157 gün görev yapacağı açıklandı. Görevin tamamlanma tarihi ise 26 haziran 2019 tarihi olarak açıklandı. Günlük olarak görev süresi 9 saat olarak belirtildi. 8 Ocak tarihinde noter kurası yapılacak. Kura iki gün sürecek 9 Ocak 17:00'a kadar tamamlanacağı belirtildi. Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hamdiye Mahallesi N. Cevher Caddesi Harran üniversitesi yanında yer alıyor. Adaylar bu adreste geçici olarak istihdam edilecekler.

1000 KİŞİ ALINACAK!

Çevre temizliği uygulama alanı için görevlendirilecek olan personellerin sayısı bin olarak açıklandı. Başvurular devam ediyor. Son başvuru tarihi ise 4 Ocak tarihinde tamamlanacak. Diğer alımlarından anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İlana erişmek için tıklayın

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA