Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanan ilana göre Mardin İl Emnieyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak için Büro İşçisi alımı yapacağını belirtti. Söz konusu ilana başvuru yapacakak adaylar belirtilen nitelikleri taşımaları gerekmektedir. İşte detaylar:

İLANIN DETAYLARI:

Meslek: Büro İşçisi

Çalışma Adresi: 13 Mart Mah. Yenişehir Mardin Emniyet Mardin / MERKEZ

Öğrenim Seviyesi: En az lise mezunu

Çalışma Şekli: Daimi/ Tam süreli

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Mardin İl Emniyet müdürlüğü işçi alım ilanına başvuru yapacak adaylar öncelikle belirtilen nitelikleri taşımak zorundadırlar. Bu doğrultuda Engelli olan bay bayan adaylar başvuru yapabilirler. Adaylardan genel olarak, 2016 veya 2018 yıllarında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme SInavından EKPSS puanı almış olmak, En az lise ve en fazla lise mezunu ( ortaöğretim ve dengi ) olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adyalar başvurularına 13 Eylül 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre adaylara 10 gün başvuru süresi verilmekte ve adaylar başvurularını en geç 24 Eylül 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerkemektedir.

Adaylar başvurularını son başvuru gününe kadar İŞKUR İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezine şahsen veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. İlgili ilana Türkiye İşKurumu üzerinden İlan Numarası 00004641223 ile ulaşabilirler.