Devlet Personel Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde yapılmış olan duyuruya göre, İki üniversite bünyesine personel alımı yapacak. Adaylar başvuru yapmaları için aranan şartları taşımak zorunda ve başvuru tarihi içerisinde başvuru yapmaları gerekmektedir. Alım yapılan üniversiteler ise, Ankara Üniversitesi ve Sağlık Bilimleri Üniversitesidir. Bunun üzerine Ankara üniversitesi toplamda 66 personel ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesine 245 personel alımı yapmaktadır.

Ankara Üniversitesi:

Ankara üniversitesi bünyesine 66 kişilik kadro ile Sözleşmeli olarak Hemşire alacak ve adaylar başvurularını en geç 30 Kasım 2017 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Adaylardan kamu personeli seçme sınavı şartı aranacak olup, adayların KPSS den KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları şarttır. Ayrıca bunun dışında Üniversitelerin Lisans eğitim veren fakültelerinden hemşirelik bölümlerinden mezun olmuş olmak şartları aranacaktır. Daha fazla bilgi almak için başvuru bilgilerine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi:

Sağlık Bilimleri üniversitesi bünyesine 245 kişilik kadro ile personel alacak olup bunun üzerine, Yardımcı Doçent, Doçent ve profesör kadrolarında alım yapacaktır. Adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmıyacaktır. Ancak başvurularda adaylardan farklı belgeler ve nitelikler aranacaktır. Adaylar ilanın tam metninde belirtilen detayları inceleyerek daha derin bilgi sahibi olabilriler. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Akademik Personel Alımı Başvuruları 30 Kasım 2017 tarihine sona ermektedir. Daha fazla bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim