Kişisel Verileri Koruma Kurumu ve Atatürk Üniversitesi için yayımlanan iş ilanları her iki kurumunda internet adresinden yayınlandı. Yayımlanan iş ilanlarına göre Atatürk Üniversite 152 adet personel, Kişisel Verileri Koruma Kurumu da 35 personel alımı yapacaktır.

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI

Atatürk Üniversitesi tarafından yayımlanmış olan personel alım ilanlarında Hemşire, Anestezi Teknikeri, Radyoloji Teknikeri ve Teknisyeni, Laborant, Fizyoterapist, Eczacı, Psikolog ve Diyetisyen kadroları için personel alımı yapılacağını yapılan duyuruda belirtildi.

Yayımlanan ilana göre ise başvurular 27 Ağustos 2018 tarihne kadar devam edeceği belirtildi. Personel alımıyla ilgili olarak başvuracak adaylar belirtilmiş olan başvuru kılavuzunda belirtilmiş olan belgeler ile Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğüne kişisel olarak başvuru yaparak, değerlendirmeye girebilecekler.

İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için ve Başvuru Kılavuzu İçin TIKLAYIN.

KİŞİSEL VERİLEİ KORUMA KURUMU PERSONEL ALIM İLANI

Kişisel Verileri Koruma Kurumu tarafından yayımlanmış olan ilan içerisinde 3 farklı alanda personel ihtiyacı olduğu belirtilmiştir. Konu ile ilgili olarak, 15 personel Siyasi Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler, İktisat ve İşletme grubundan 10 ve Elektronik, Elektrik Elektronik, Elektronik ve Haberleşme, Bilgisayar Mühendisliği ve Bilişim Sistemleri Mühendisliği grubundan da 10 Uzman yardımcısı personel alımı yapılacağı belirtildi.

Yayımlanan ilana göre 10 Eylül’de başlayacak olan ve 21 Eylüle kadar devam edecek personel alımları için adaylar gerekli başvuru şartlarını yerine getirerek en geç 21 Eylül’e kadar başvuruda bulunabilecekleri belirtildi.

İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için ve Başvuru Kılavuzu İçin TIKLAYIN.

Editör: TE Bilisim