Mobilya üretimleri, halı, mutfak, yatak odaları, çocuk odaları, salon, bahçe tasarımları, ev tasarımları, ofis eşyaları kısaca neredeyse tüm ürünleri kapsayan mağazaları ile Türkiye'nin dört bir yanında faaliyetlerini sürdüren ve internet üzerinden de alışveriş imkanı tanımakta olan Mapa Mobilya Anonim Şirketi IKEA mağazaları ve müdürlükleri için personel alımları gerçekleştirmektedir.

IKEA personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanarak kamuoyuna ilan edilmesi için interaktif iş ilanları sitelerine gönderilmektedir. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında Türkiye geneli yüzlerce personel alımının yapıldığı görülmektedir. Peki IKEA hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor ve detaylar nedir.

İLAN BİLGİSİ NEDİR?

Alım Yapacak Firma: IKEA
Farklı Pozisyon: 90'a Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce
En Az Mezuniyet: Lise

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR NEDİR?

IKEA, Türkiye geneli 90'a yakın kadro için yüzlerce personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki alım yapılacak pozisyonlar hangileridir?

BAKIM ONARIM GRUP LİDERİ
IT UZMANI
ÜRÜN GERİ KAZANIM GRUP LİDERİ
DEPO GRUP LİDERİ
MÜŞTERİ HİZMETLERİ MÜDÜRÜ
KURUMSAL SATIŞ İÇ MİMARI
SATIŞ EKİP ÜYESİ PART-TIME
SATIŞ EKİP ÜYESİ FULL ÇALIŞAN
DEPO EKİP ÜYESİ

Yukarıda IKEA'nın alım yapacağı personel kadrolarının bir bölümü verilmiştir. Peki başvurular nasıl yapılır?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

IKEA yukarıda verilen kadrolar dahil 90'a yakın kadro için personel alımı yapıyor. Başvuru yapmak isteyen adaylar için pozisyonları, nitelikleri görebilecek ve başvurularını yapabilecek linki aşağıda sizler için sunuyoruz.

Editör: TE Bilisim