Uludağ İhracatçı Birlikleri bünyesindeki çalışan personel eksikliğini karşılamak üzere Proje kapsamında personel alımı yapacağını duyurdu. Buna göre yayımlanan ilana göre, Uludağ İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği tarafından duyuruya göre, UR-GE projesi kapsamında " Hazır Giyim ve Konfeksiyon Sektöründe Endüstri 4.0 Projesinde belili süreli çalışacak Sözleşmeli uzman veya uzman yardımcısı düzeyinde personel alımı yapılacaktır. İlgili projenin çalışma süresi en fazla 2 yıl olacak belirtilmiştir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Uludağ İhracatçı Birlikleri alımını yapacağı pozisyon için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir ceza hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağık sorunu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumunda yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Üniversitelerin en az 4 yıllık eğitim veren fakültelerinden mezun olmuş olmak, YDS Den en az C seviyesinde puan almış olmak.

Yurtiçi veya yurtdışı seyehat engeli bulunmamak, Ofis Programlarını iyi derecede kullanabilmek, Proje yönetimi, Kümelenme ve küme yönetimi konusunda bilgi ve deneyim sahibi olmak, Organizasyon ve Koordinasyon becerisi olmak ve daha önce Ur-Ge projesinde istihdam edilen adaylar öncelili olarak değerlendirileceklerdir.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını, Özgeçmiş, Diploma veya mezunyinet belgesi, 1 adet fotoğraf ve Yabancı dil seviyesini gösteriri belge ile en geç 28 Eylül 2018 tarihine adar mesai saati bitimine kadar Uludağ İhracatçılar Birlikleri Genel Sekrelerliği [email protected] adresine gönderilmeleri gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için ve ilanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim