İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü ( İETT ) yayımlanan ilana göre bünyesine personel alacak. İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü ( İETT ) ilanını Türkiye İş Kurumu Resmi internet sitesinde duyurmuş olup, ilana göre Eski Hükümlü lise mezunu şoför alımı yapılacak. Başvuruların ilanın yayımlanmasının ardından artık son güne gelindiğiniz belirtmek isteriz. Başvuru şartlarını taşıyan ve ilana zamanında başvuru yapan adayların başvuruları geçerli sayılacaktır.

Alımı yapılacak olan Otobüs Kaptanı ( otobüs Şoförü ) Daimi/ Tam süreli olarak Ekranı Harp Sokak No:2 Metrohan Beyoğlu 81650 Beyloğlu İstanbul adresinde çalışacak olup, İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü ( İETT ) tarafından yayımlanan ilana göre toplamda 3 kişilik kadro ile alım yapılacak.

Adaylardan, En Az ortaöğretim veya buna denkliği olan liselerden mezun olmuş olmak, En Az 3 Yıllık E Sınıfı Sürücü belgesine sahip olmak, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden puan almış olmak şartları istenecektir. Ayrıca adaylara yazılı veya sözlü sınav yapılacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adaylar başvurularına 11 Aralık 2017 tarihinde başladılar ve en geç 20 Aralık 2017 tarihine kadar müüracatta bulunmaları gerekmektedir. Buna göre Başvurular İşkur İl Müdürlüklerine veya www.iskur.gov.tr  adresin üzerinden yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim