İdemania Reklam Ajansı Başkentte olan bir firmadır. Kendi alanında büyüme sağladığı için pek çok sayıda personel alımı sağlayacaktır. Bu alanda devamlı yürüyebilecek ve katkı sağlayabileceğini düşünen kişiler başvuru detaylarını ve hangi pozisyonlarda alım yapacaklarını aşağıda inceleyebilir.

İdemania Reklam Ajansı her yıl gelişmekte olduğu için. Firmanın daha kaliteli hale gelip büyümesini sağlamak adına boş olan mevkiiler için personel alımı yapmaktadır. Başvurularla insan kaynakları bölümü ilgilendiği gibi kendi web sitesinden ve sosyal medya adreslerinden duyurular yapmaktadır. Ve bu duyurular güncel tutulmaktadır. Reklam ajansının daha fazla alana açılmasıyla ve başka illerde de yeni şubeleri açıldığı için personel alımı başlamıştır. Başkentteki şube dışında diğer illerdeki şubeler içinde çok sayıda alım yapacaktır.

Alım Yapılacak Pozisyonlar

İdemania Reklam Ajansı kendi alanında çalışacak personel alımına başlamıştır. Alınacak olan personeller hangi pozisyon da çalışacaklar?

Grafik tasarım uzmanı
Üst düzey yönetici
Reklam satış yöneticisi
Müşteri temsilcisi
Teknik ressam

Sadece bu mevkiiler için alım sağlanmaktadır. Başvuruda bulunmak için İdemania Reklam Ajansı firmasına başvurunuz.

Aranan Şartlar

Tecrübeli veya tecrübesiz
Gelişmeye istekli
Fiziki görünümünün üstünde duran
Diksiyonunu düzgün şekilde kullanabilen
İnsanlarla iyi iletişim kurabilmekte sorun yaşamayan
Atılgan ve ikna kabiliyeti yüksek
Yaş Aralığı (21 ve üstü olan)

Bu niteliklere sahip olan kişiler İdemania Reklam Ajansı tarafından bakılmaktadır. Yukarıdaki kriterlere uygun olduğunu düşünen kişiler aşağıdaki link ve mail adresinden yönlendirilecek formu doldurarak başvuru yapabileceklerdir.

[email protected]
www.idemania.com.tr
Editör: TE Bilisim