İçişlerine bağlı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Bilgi İşlem Dairesi Başkanlıklarının personel açığının giderilmesi için çok sayıda personeller alınacak. Buna göre daha önce Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden duyurulan ve İşin Olsa ekibi olarak aktarmış olduğumuz ilanlardan İçişleri Bakanlığına bağlı birimlerde görev alacak olan alımları aktarıyoruz.

EGM PİLOT ALIMI

Emniyet Genel Müdürlüğü Emniyet sınıfı dışında personel alım ilanına göre Havacılık Dairesi Başkanlığına 3 uçak pilotu alımı yapılacak. Adaylar sözleşmeli olarak 657/ 4-B maddesine göre istihdam edilecekler. Başvuru şartını taşıyan adayların başvuru formunu ve başvuruda istenilen diğer belgeleri 25/09/2018 – 02/10/2018 tarihleri arasında şahsen yapabileceklerdir. Adaylar sözlü ve uygulama sınavına alınacaklar. Diğer detaylar için aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.

İlan detayları için tıklayın

NVİ 15 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI;

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık Genel Müdürlüğüne 15 sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Adayların başvurularda iş tecrübesine sahip olması gerekiyor. Tasarım uzmanı ve proje yöneticisi, veri tabanı yöneticisi, veri tabanı uzmanı, Uygulama geliştirme uzmanı, kıdemli ağ uzmanı, sistem yöneticisi, sistem uzmanı, kıdemli bilgi güvenliği uzmanı pozisyonlarında alımlar yapılacak. Adayların başvurularda KPSS'den en az 70 puan almış olmaları gerekiyor.

Detaylar için tıklayın

SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ ALINACAK!

Bilgi işlem Dairesi Başkanlığına çok sayıda bilişim personeli istihdam edilecek. 57 sözleşmeli bilişim personeli alımında yazılı ve sözlü sınavda başarılı olmak gerekmektedir. Adayların başvurularda bazı özel şartları taşımaları gerekiyor. Başvuru yapılacak olan pozisyon detaylarını aşağıdaki bağlantıdan detaylıca inceleyebilirsiniz.

Başvuru şartları için tıklayın

İŞİN OLSA