İçişleri Bakanlığına sözleşmeli personel alımı yapılacak!

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından istihdam edilecek olan personellerin başvuru şartlarına uyan adaylardan alınacak olan başvuruların ardından yazılı ve sözlü sınavda başarılı olmaları halinde görev alabilecekler.

Adaylar 657 sayılı devlet memurları kanunu 48. maddede belirtilen genel şartları taşımaları gerekmektedir. Adayların başvuru kılavuzunda belirtilen lisans eğitim veren fakültelerden mezun olmaları ile yurt dışı okullardan mezun olanlar içşin denkliğinin bulunması istenilmektedir.

Adayların başvurularda iki katı ücret tavanı bulunan kadrolar için 3 diğer kadrolar için ise 5 yıl tecrübesi bulunması gerekmektedir.

MAAŞ HAKLARI;

Aylık brüt sözleşmeli ücreti sözleşme ücret tavanı olan 5.574,98 Tl’den aşağıda belirtilen katları ile çarpımı sonucu maaş verilecek. Alım yapılacak pozisyonlar ve ücret hakları aşağıda;

1 kişi tasarım uzmanı ve proje yöneticisi ücret tavanı 4 katı kadar

1 kişi veri tabanı yöneticisi brüt sözleşme ücret tavanı 3 katına kadar

2 kişi veri tabanı uzmanı brüt sözleşme ücret tavanı 2 katına kadar

3 kişi uygulama geliştirme uzmanı - .net brüt sözleşme ücret tavanı 2 katına kadar

2 kişi kıdemli ağ uzmanı brüt sözleşme ücret tavanı 3 katına kadar

2 kişi sistem yöneticisi brüt sözleşme ücret tavanı 3 katına kadar

2 kişi sistem uzmanı brüt sözleşme ücret tavanı 2 katına kadar

2 kişi kıdemli bilgi güvenliği uzmanı brüt sözleşme ücret tavanı 3 katına kadar

BAŞVURU VE SINAV TARİHİ;

Başvurular içişleri bakanlığı resmi internet sitesi üzerinde açıklanan sözleşmeli bilişim personeli sınav başvuru formu ile birlikte 16 Ekim ile 24 Ekim tarihleri arasında alınacak. Müracaatlar sadece elektronik ortamda alınacak.

10 katı kadar aday yazılı sınava çağırılacak. Yazılı sınava katılacak adaylar 5 Kasım tarihinde duyurulacak. Yazılı sınav 11 Kasım tarihinde yapılacak. Sözlü sınav ise 26 Kasım tarihinde yapılacak.

Başvuru kılavuzu

Editör: TE Bilisim