İçişleri Bakanlığı 2021 yılı Personel alımı ilanı yayımlamıştı. Yayımlanan ilana göre sözleşmeli olarak toplamda 1772 kişilik boş kadro ile yapılacak. Bu yönde Sözlü Sınava katılacak adayların isimleri ve Taban ve Tavan KPSS puanları yayımlandı. İçişleri Bakanlığı bu kapsamda duyuru yayımladı ve şehre ve Ünvan bazı puanları ve sınav yerlerini duyurdu. İşte detaylar.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞINDAN SÖZLÜ SINAVA KATILACAK ADAYLARA DUYURU!

Bakanlık Resmi İnternet adresi üzerinde yayımladığı 05 Mart 2021 tarihli duyuruya göre " 4/B Sözleşmeli Personel Alımı Giriş (Sözlü) Sınavına Katılmaya Hak Kazanan Adaylara Ait Unvan Bazlı Listeler İle Günlü Katılım Listeleri " açıklaması yaptı. Söz konusu duyuruda:

2021 yılı İçişleri Bakanlığı 4/B Sözleşmeli Personel Alımı Giriş (Sözlü) Sınavı’na katılmaya hak kazanan adayların öncelikle sözlü sınavına katılacakları sınav merkezlerini tespit etmeleri, Günlü Katılım Listelerinde belirtilen, tarih ve saatte sınav yerlerinde hazır bulunmaları gerekmektedir. Ayrıca sınava katılacak adayların yanlarında onaylı kimlik belgelerinden (T.C. Kimlik Kartı/Nüfus Cüzdanı, sürücü belgesi veya geçerlik süresi bitmemiş pasaport) herhangi birini bulundurmaları şarttır. Söz konusu belgeleri ibraz etmeyen/ edemeyen adaylar sınava alınmayacak olup, bu adaylar herhangi bir hak talebinde de bulunamayacaklardır.

Bu Kapdam sınav 22 Mart-08 Nisan 2021 tarihleri arasında sözlü olarak yapılacak.

KPSS TAVAN VE TAVAN PUANLAR BURADA

SINAV YERLERİ BELLİ OLDU!

İçişleri Bakanlığı Merkez ve Taşra teşkilatında görevlendirmek için yaptığı sözl sınav katılım listelerine göre adaylar aşağıdaki illerde sınavlara katılacaklar.

2021 yılı İçişleri Bakanlığı 4/B Sözleşmeli Personel Alımı Giriş(Sözlü) Sınavına Katılmaya Hak Kazanan Adaylara Ait Unvan Bazlı Listeler, Günlü Katılım Listeleri ile Giriş(Sözlü) Sınav Merkezlerine Ait Tablo ekte yer almaktadır.

GİRİŞ (SÖZLÜ) SINAVINA KATILMAYA HAK KAZANAN ADAYLARA AİT LİSTELER

GİRİŞ (SÖZLÜ) SINAV MERKEZLERİNE AİT TABLO

GÜNLÜ KATILIM LİSTELERİ

Editör: TE Bilisim