İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığına askeri personel alımları için uzman erbaş alımları ve sivil personel alımları beklenmekte! Adaylar bu alımların ne zaman yapılacağını merakla sormaktalar. Bugün Jandarma Genel Komutanlığına personel alımlarına ilişkin önemli değerlendirmeler geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi açılış töreninde bazı değerlendirmelerde bulundu. Subay, astsubay alımlarında Sahil Güvenlik Akademisine 7381 kişi daha alınacağını müjdeledi.

ALIMLAR 2019'DAMI OLACAK?

Bakan Süleyman SOYLU yaptığı konuşmalarda Jandarma Genel Komutanlığına personel alımlarının önemli ölçüde 2019 yılında alım yapılacağını aktardı.

Diğer yandan Ağustos ayında açıklanan yüz günlük eylem planında jandarma Genel Komutanlığına10 Bin 750 askeri personel alımı yapılacağı açıklanmıştı. Geçtiğimiz aylarda 2018/1 personel alımları tamamlandı ve 7 Bin 800 personel istihdamı daha yapılması beklenmekte. Personel alımlarından anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim