İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı personel alım ilanları açıklamaya devam ediyor. Son olarak Geçtiğimiz günlerde Belediye Sözcüsü Murat Ongun Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığına 220 personel alımı yapılacağı ilanların İBB kariyer portalı üzerinden duyurulacağını açıkladı.

İlgili Haber: İBB 220 personel Alımı Yapılacağı Açıklandı!

İBB kariyer portalı üzerinden 6 Mart 2020 tarihli yeni ilanlar açıkladı. Bu ilanlarda lise, önlisans ve lisans mezunlarına yönelin başvurular alınacak. İlköğretim ve lise mezunu adaylar için açıklanan kadrolardan bir tanesi de şoför alımları;

KADIN VE ERKEK ŞOFÖR ALIMI;

Elektrikli araç sürücüsü ile B sınıfı ehliyet sahibi şoför alımları ilana başvuru şartları şu şekilde olacak. Elektrikli araç sürücüsünde kadın adaylar B, erkek adaylar E sınıfı ehliyeti olması, ilköğretim mezunu olması, aktif olarak araç kullanma tecrübesine sahip olması, SRC ve Psikoteknik belgesine sahip olması, askerliğini tamamlamış ya da muaf olması, İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında ikamet etmesi, İstanbul Kart kullanımı tAkip edebilmesi, araç güvenliğinden ve bakımından sorumlu olması gerekli olacaktır. 15.03.2020 tarihine kadar başvuruların tamamlanması gerekmektedir.

İkinci ilanda şoför kadrosu alımlarında sadece erkek adaylar başvuru yapabilecekler. İstanbul'da ikamet etmesi, lise mezunu, src ile psikoteknik belgesine sahip olmak, şartları aranacak. Son başvuru tarihi: 16.03.2020 olarak açıklandı. Önlisans mezunlarına yönelik açıklanan ilan detayları ise şu şekilde olacak.

MESLEK YÜKSEK OKULU MEZUNU ALIMLAR;

Elektrik ve Elektronik bölüm mezunları için 1 yıl arıza onarım bakımda tecrübeli elektrik teknisyeni alımı, 5 yıl tecrübeli sistem uzmanı alımı, Önlisans mezunu olup 5 yıl tecrübeli Network Uzmanı alımı da İBB kariyer portalı üzerinden başvuruları devam ediyor.

BAŞVURULAR: Başvuru için İBB kariyer portalına giriş yapmak ve başvuru adımlarını son başvuru tarihinden önce tamamlamak gerekmektedir. https://kariyer.ibb.istanbul/ Dİğer yandan 220 personel alımı başvuruları açıklandığında hemen haberdar olmak için Instagram hesabımız için TIKLAYIN