İBB çok sayıda personel alımı yapacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı İBB kariyer portalı üzerinden çok sayıda personel alım ilanları açıklandı. Bu kadrolarda Büro personeli, teknisyen, elektrik teknisyeni, iş analisti, yazılımcı kadrolarında kpss olmadan personel alım detayları şu şekilde;

Elektrik teknisyeni kadrosunda meslek liselerin elektrik elektronik pano teknisyeni, bölümlerinden mezun olan adaylar için elektrik alanında mesleki yeterliliğe sahip olmaları B sınıfı ehliyet sahibi olmaları gerekli olacaktır.

HALKLA İLİŞKİLER PERSONELİ;

Halkla İlişkiler personeli alımı; Adayların lise mezunu olarak başvuru yapacağı alımlardan bir tanesi e halkla ilişkiler kadrosundaki alımlardır Adaylar bu ilanda office programlarına hakim olması, B sınıf ehliyete sahip olması vardiyalı çalışmaya uygun olması, erkek adayların askerlik ile ilişiği olmaması gerekli olacaktır.

KUAFÖR ALIMI;

Kadın kuaförü kadrosundaki alımlarda adayların ilköğretim mezunu olmalarının yanı sıra kuaförlük usta ve kalfalık belgesine sahip olmaları bu alanda 5 yıl iş tecrübesine sahip olmaları gerekli olacaktır. İstanbul'un Anadolu ve avrupa yakasındaki Gaziosmanpaşa, Kâğıthane, Sultangazi Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu, Fatih, Kadıköy, Üsküdar, ve Ümraniye ile çevre ilçelerde ikamet etmeleri gerekli olacaktır.

LİSE MEZUNU ŞOFÖR ALIMI;

E sınıfı ehliyet sahibi olan adayların lise mezunu olup src ve psikoteknik belgesine sahip olmak gerekli olacaktır. Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilmeleri istenilecektir.

OPERATÖR ALIMI;

E veya G sınıfı ehliyete sahip adayların iş operatörü belgelerinden Beko Loder, Greyder Loder, Dozer ve Ekskavatör iş makinelerinden birini kullanabilmeleri ve ilköğretim mezunu olmaları gerekli olacaktır.

KADIN ERKEK ŞOFÖR ALIMI;

Kadın ve erkek adaylar için İETT otobüs şoförü alımı yapılacak. Adayların en az 2 yıl iş tecrübesine sahip olması gerekmektedir. İlköğretim mezunu erkek adayların askerliğini yapmış olması, E sınıfı ehliyete sahip olması istenilmektedir.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

İlanlara başvurular Kariyer İBB portalı üzerinden yapılabilecek. Adaylar https://kariyer.ibb.istanbul/Ilan/Ilanlar adresi üzerinden tüm başvuru şartlarına ve başvuru detaylarına erişebilirler.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim