İŞKUR'da yeni ilanlar yayımlandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı olan İstanbul Personel Yönetim A.Ş. bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere perosnel alımı ilanı yayımladı. 300 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacağını bildiren İBB İSPER başvuruları online olarak bugğn başladı.

KADRO BİLGİSİ:

İstanbul Personel Yönetim İSPER 300 kişilik boş kadro ile Part Time Personel Alımı yapacağını bildirdi. Bu yönde alımlar Usta Öğretici kadrolarında yapışacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İSPER personel alımı için adaylardan, Fakültelerin Bilişim Teknolojileri, Çocuk gelişimi ve eğitimi, Dil eğitimleri ( almanca, Arapça, Diksiyon, İngilizce, İtalyanca, Yabancılar için Türkçe, YDS İng, Hazırlık branşlarında ): Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Grafik ve Teknik Tasarım, Güzel Sanatlar, Güzellik ve Saç Bakımı Hizmetleri, Kişisel Gelişim, Moda tasarım ve Tekstil Teknolojisi, Muhasebe ve Finanas, Özel Öğretim ( Türk İşaret Dili Eğitimi ve Tercümanı), Robotik ve İnovasyon uzmanlığı, Sahne ve Gösteri Sanatları, Turizm ve Otelcilk, Yönetim ve Hizmer ( Adli Kalem İşleri, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilciliği, Danışma Görevlisi, Emlak Danışmanlığı, Parakende Yönetimi, Satış Görevlisi, Yönetici Asistanı Hızlı Klavye Teknikeri, Hasta Kabul işlemleri bvranşında ) ve Ziraat Bölümlerinden Lisans veya Yüksek lisans mezunu olmak gereklidir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

İSPER personel alımı başvuruları 18 Eylül 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 20 Eylül 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvuru yapacak adaylar sadece Onlie başvuru yapacak. Buna göre online başvurular https://kariyer.ibb.istanbul adresi üzerinden yapılacaktır.

İLANIN DETAYLARI: https://media.iskur.gov.tr/48718/istanbul-personel-yonetim-a-s-20-09-2021.pdf

Editör: TE Bilisim