İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına maaş haklarında en az 4 Bin Tl olan personeller alınacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına eğitim düzeyinde en az ilköğretim mezunu olmak üzere farklı eğitim düzeylerinde lise, önlisans ve lisans bölümleri mezunları arasından çok sayıda personeller alınacak. 9 Ocak tarihinde açıklanan 30 fakrlı ilanda bir çoğunda iş tecrübesi şartı aranacak. Buna göre adayların en az 18 yaşında olması, gerekli olan sertifikalara sahip olması, İstanbul ilinde ikamet eden erkek adayların askerlik ile ilişiği olmaması başvuru şartları aranacak. Diğer yandan Kariyer İBB sayfasındaki ilanlara başvurular nasıl yapılacak?

KARİYER İBB İLANLARINA NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Adayların https://kariyer.ibb.istanbul/Ilan/Ilanlar sayfasını kopyalayıp yeni tarayıcıdan açmaları, ekranda çıkacak olan kaydol butonuna tıklamaları, ad, soyad, e-posta, şifre bilgilerini girmeleri ve ardından captcha işaretledikten sonra kaydol demeleri yeterli olacaktır. Adaylar giriş yap ekranına gelerek, eposta ile şifreyi giriş yapmalarının ardından online olarak internet üzerinden başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN? İBB personel alım ilanları 9 ocak tarihinde açıklandı. Buna göre adaylar ilanlara 17 Ocak tarihine kadar başvuru yapabilirler.

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALINACAK?

Lise düzeyinde alınacak olan personel kadroların bazıları; büro personeli,  büro personeli, tahribatsız muayene teknikeri, teknisyen, temizlik ve yardımcıları hizmet personeli, akaryakıt satış personeli enerji alınacak lojistik personeli, satış şefi, önlisans ve lisans bilgi işlem sorumlusu, tasarımcı, doktor kadrolarında çok sayıda personel istihdamı gerçekleştirilecek.

MÜHENDİS ALIM İLANLARI: Su Ürünleri Mühendisi, yenilebilir enerji mühendisi, arge ürge mühendisi, Metaralurji ve malzeme mühendisi, proje maliyet analizi mühendisi, stratejik planlama ve yönetim sistemleri mühendisi ve kontrol merkezi mühendisi kadrolarında mühendis alınacak.

UZMAN ALIMLARI: İnsan kaynakları uzmanı, ERP geliştirme uzmanı, hasta bakıcı ve bakım uzmanı, sistem network uzmanı, eğitim gelişim uzmanı, kanal yönetim uzmanı, yöneticisi uzmanı, hak ediş uzmanı, . İş sağlığı ve güvenliği uzmanı, kaynak uzmanı kadrolarında alımlar gerçekleştirilecek.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim