Ülkemizde başta olmak üzere dünyanın pek çok bölgesinde otomotiv devi olarak bilinmekte olen Hyundai Otomotiv yatırımlarını sürdürmekte olup ürettiği parçalar ve otomobilleri anlaşma yaptığı ülkelere, firmalara göndermektedir. Türkiye'de de markasını kabul ettirmiş otomobil devi olarak gözüken Hyundai Otomotiv müşteri hacmini geliştirebilmek için yeni çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Hyundai Otomotiv personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta olup kamuoyuna kariyer siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır. Hyundai Otomotiv tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında farklı pozisyonlar için çok sayıda personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki alınacak pozsiyonlar ile diğer detaylar nelerdir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Hyundai Otomotiv iş ilanları için personel alımı yapıyor. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların pozisyonlar için aranan asgari düzeyde diplomaya sahip olmak, uygun vasıflara sahip olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak, mesleki bilgiye sahip olmak vb. gibi şartlar aranmaktadır. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak ve başvurular nasıl yapılacak?

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK? BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Hyundai Otomotiv farklı pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlara alımlar yapılacak buna göre; Yönetim İşleri Uzmanı, Montaj Operatörü, Homologasyon Mühendisi, Bölge Bölümü ve Servis Müdürü, Çalışan İlişkileri Uzmanı, Satış Sonrası Mühendisi, Genel İşler Uzmanı, Montaj Shift Mühendisi, Ticari Araç İdaresi Uzmanı, Satış Planlama Uzmanı, Garanti Uzmanı vb. gibi pozisyonlara personel alımı yapılmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre adayların https://goo.gl/r7kd4i linkini takip etmesi ve başvurularını buradan gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim