Huzurevlerine 6 farklı kadroda personel alımı yapılacak!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler bakanlığına bağlı, İŞKUR üzerinden Türkiye genelinde huzurevlerine çok sayıda personel alımı yapılacak. Bilindiği gibi Türkiye'nin 81 ilinde faaliyet gösteren kamu ve özel Huzurevleri bulunuyor. Huzur evlerinin idari, yönetim, yardımcı hizmetler kadrolarında personel ihtiyacının giderilmesine yönelik olarak, yeni ilanlar açıklanmaya devam ediyor. Kamu Huzurevi sağlık personeli kadroları Sağlık Bakanlığı tarafından yeni ilanlar bekleniyor. Özel sektör ilanları ise İŞKUR üzerinden açıklamaya devam ediyor.

Kamu huzur evi doktor ve sağlık personeli kadroları ÖSYM üzerinden alınacak. Bu ilanlar açıklandığında anında öğrenmek için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilir ve mobil uygulamamızı indirebilirsiniz. TIKLAYIN

HUZUREVLERİNE 6 KADRODA TECRÜBELİ, TECRÜBESİZ PERSONEL ALIMI;

Hangi illerde Alım Yapılacak? Ankara, Antalya, İzmir ve Aydın, Balıkesir  illerindeki huzurevlerine istihdamlar gerçekleştirilecek. Bu hücrelerinde hangi kadrolarda istihdamlar gerçekleştirilecek.

Hangi kadrolarda alım yapılacak? Hemşire, hasta ve yaşlı bakım elemanı, hasta bakım teknisyeni, ön muhasebeci, evde hasta bakımı teknikeri, temizlik görevlisi kadrolarında alım yapılacak.

Başvurular nasıl yapılacak?  Özel sektör iş alım iş ilanlarını açıklandığı İŞKUR üzerinden e-şube portalına giriş yapmak gerekmektedir. Ardından açık iş ilanı sayfasından başvuru yapmak için giriş yapılmalıdır. Hemşire, hasta yaşlı bakım elemanı, temizlik görevlisi kadrolarında başvuru yapılabilecek. Adaylar E-şube portalı üzerinden; meslek bölümleri yazarak ara butonuna basma başvuruların ilk adımıdır. Adaylar çıkan ekrandan işlemlerini son başvuru tarihinden önce gerçekleştirmek istenmektedir.

İLANLAR;

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim