Ülkemizin en köklü firmaları arasında yer almakta olan ve Doğan Holding bünyesinde ki Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık Anonim Şirketi açık pozisyonları için çok sayıda iş ilanları yayımlayarak personel alımları gerçekleştirmektedir.

Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık Anonim Şirketi açık pozisyonları için personel alımı gerçekleştirmekte ve ilanlarını interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır. Peki Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık Anonim Şirketi hangi pozisyonlar için iş ilanı yayımladı.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık Anonim Şirketi
Açık Pozisyon Sayısı: 20'ye Yakın

HÜRRİYET GAZETESİ İŞ İLANLARI


Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık Anonim Şirketi tarafından yayımlanan ilanlara göre çok sayıda personel alımı yapılacak. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak hangi pozisyonlara iş ilanları yayımlandı.
Satınalma Uzmanı
Muhasebe Takım Lideri
Muhasebe Uzmanı
Grafiker
Front End Developer
Müşteri Temsilcisi
Marketing Communication and Brand Supervisor
Editör
Satış Muhasebe Personeli
Saha Satış Uzmanı
Data Analysis & Modelling Assistant Specialist
Stajyer - Dönemsel
Yukarıda belirtilmiş pozisyonlar için Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık Anonim Şirketi personel alımı yapıyor.

BAŞVURULAR

Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık Anonim Şirketi çok sayıda pozisyon için personel alımı yapıyor. Peki nasıl başvuru yapılır. Buna göre aşağıda ki linki takip edecek olan adaylar yine bu linkten pozisyonlar için aranan nitelikler hakkında bilgi sahibi olabilir ve müracaatlarını gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/oE4ijP​
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim