Türkiye'nin gazete, habercilik ve medya sektörünün liderleri arasında yer almakta olan Hürriyet Gazetesi doğru ve tarafsız şekilde habercilik ilkesini benimseyerek sektörde bir marka olabilmek için çalışmalarına ara vermeden devam etmektedir. İçeriklerin hızlı girilmesi, haberlerin halka hızlı bir şekilde aktarılabilmesi için Hürriyet Gazetes açık pozisyonları için online iş ilanları siteleri aracılığı ile personel alımları yapmaktadır.

Hürriyet Gazetesi online iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlamış olduğu pozisyonlara personel alımı gerçekleştirecektir. Buna göre farklı pozisyonlar için çok sayıda personel alımı ilanı yayımladı. Peki Hürriyet Gazetesi hangi pozisyonlar için personel alımı ilanları yayımladı ve detaylar nedir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Kurum: Hürriyet Gazetesi
İlan Edilen Pozisyon: 40'a Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Hürriyet Gazetesi iş ilanları siteleri aracılığı ile 40'a yakın pozisyonu kamuoyuna duyurmuş durumdadır. Buna göre çok sayıda personel alımı yapılıyor. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak.

Editör (Gece)
İnsan Kaynakları Sektör Uzmanı
Tasarım Uzmanı
Digital Marketing Specialist
Kıdemli Yazılım Uzmanı
Saha Satış Uzmanı
SEO Uzmanı
Reklam Satış Müşteri Temsilcisi

BAŞVURULAR

Yukarıda ki pozisyonlar başta Hürriyet Gazetesi çok sayıda pozisyona personel ilanı yayımladı. Buna göre çok sayıda personel alımı yapılacaktır peki adaylar nasıl başvuru yapabilir. Aşağıda ki linki takip edecek olan adaylar müracaatlarını oradan gerçekleştirebilecektir.

https://goo.gl/xDV3tZ
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim