Hepsiburada 5 Bin Personel Alımı Yapacak!

Koronavirüs nedeniyle e-ticarete olan ilgi arttı. Gıda Alışverişlerinde yoğun olarak internet üzerinden satışlar gerçekleştirilmesi ile Türkiye’nin en büyük e-ticaret alışveriş siteleri personel alım ilanlarını da arttırıldı

HEPSİBURADA İSTİHDAM MÜJDESİ;

Türkiye’nin en eski internet üzerinden alışveriş hizmeti veren sitelerinden bir tanesi olan hepsi burada 1998 yılında kuruldu. 2011 yılında ve daha sonraki yıllarda pek çok kez yılın e-ticaret sitesi olarak seçildi. İstanbul Şişli’de ki merkezi yanı sıra Gebze, Kocaeli illerinde operasyon merkezleri kurdu. 5 binden fazla tedarikçi ile çalışmakta

5 BİN PERSONEL ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Hepsiburada Ceo’su Murat Emirdağ yaptığı açıklamada yatırımların devam edeceğini belirterek, Şirket bünyesinde yeni kurulan hizmet birimlerinden Hepsijet, hepsiexpres gibi alanlarda yıl sonuna kadar 5 bin kişilik ek alım yapılacağını duyurdu.

HEPSİ BURADANIN DEVAM EDEN PERSONEL ALIMLARI;

Kariyer portalları üzerinden hali hazırda 32 farklı kadroda başvurular devam ediyor. Bu alımlarda mağaza sorumlusu, müşteri deneyimi uzmanı, proje operasyon yöneticisi, ıOS developer, Data analıyst, Business Analityst, kurye, idari işler görevlisi, bilgi işlem personelleri, kalite kontrol görevlisi, tamiri bakım oranım tekniker, kategori yönetimi stajyeri, Pazar yeri uzmanı unvanlarında olacak. Bu alımlarda 18 yaşını doldurmuş olmak, 19 yaşından gün almak, tecrübe şartlarını taşımak, en az ilköğretim, lise mezunu olmak gerekli olacak. Kariyer portalında açıklanan kadrolardaki perosnel alım ilanlarına erişmek için https://bit.ly/2WKvjCe adresini yeni tarayıcıdan açmak gerekli olacak.

DİĞER E-TİCARET FİRMALARIN ALIMLARI;

N11, Yemeksepeti, Trendyol, Koçtaş, Carrefoursa ticaret firmaları da çık sayıda satış temsilcisi, depo görevlisi, bilgi işlem perosneli, müşteri ilişkiler departmanlarında yüzlerce istihdam yapacak. Açıklanan ilanlara erişmek için işin olsa sitesinden, personel alımları kategorisini inceleyebilirsiniz. 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim