Hazine Müsteşarlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi bünyesindeki personel eksikliği için Ekim ayının başında personel alım duyurusu yayımlamıştı. Duyuru Devlet personel Başkanlığı tarafından yapıldı ve duyuruya göre Hazine Müsteşarlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi bünyesine, 2 İnşaat Mühendisliği, 2 Gıda Mühendisliği, 2 Diğer Mühendislik branşları, 3 Hukuk, 3 matematik, 3 istatistik, 1 Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, 1 biyoloji ve 1 Kimya alanlarında olmak üzere toplamda 18 boş pozisyon ile alım yapacak.

Adaylar bu kadrolara yerleşebilmeleri için Aranan nitelikleri taşımaları ve Daha sonra Hazine Müsteşarlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi tarafından yapılacak olan Giriş sınavına katılmaları gerekemktedir.

SINAV İÇİN ARANAN ŞARTLAR:

Hazine Müsteşarlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi alım yapacağı kadrolar için adaylardan, giriş sınavının yapılacağı tarih itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, En az dört yıllık eğitim veren üniversite ve fakültelerin yukarıda belirtilen bölümlerinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yabancı fakülte veya yüksekokullardan mezun olmak, ÖSYM tarafından 2016 veya 2017 yıllarında yapılan Yabancı Dil Sınavından İngilizce dilinden rn az 80 puan almış olmak ve ÖSYM tarafından yapılan 2017 yılı Kamu personeli Seçme Sınavından Hukuk alanı için KPSSP8 ve Diğer alanlar için KPSSP1 puan türünden en az 80 puan almış olmak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Hazine Müsteşarlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi başvurularının başlamasının ardından artık sona eriyor. Başvurular en geç 06 Kasım 2017 tarihine kadar Birimin internet adresinden (http://www.cfcu.gov.tr) temin edilecek “İş Talep Formu” ve istenilen belgeler ile birlikte, Merkezi Finans ve İhale Birimi T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Kampüsü E Blok İnönü Bulvarı No:36 06510 Emek / ANKARA adresine şahsen, elden veya posta yoluyla son başvuru günü mesai saati bitimine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirler.

https://goo.gl/nqYnM9

Editör: TE Bilisim