Havelsan Yazılım Mühendisi Alımı Yapacak.

Havelsan; Hava Elektronik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Silahlı Kuvvetler Güçlendirme Vakfı tarafından 1982 yılında kurumuş  olan ve dışa bağımlılığın azalmasına dönük olarak bir çok alanda önemli görevler üstlenerek Türkiye’de ve dünyada önemli projelere imza atmıştır. Havelsan'ın mevcut karolarındaki ihtiyaç olan bölümleri için istihdamlar devam ediyor. Yazılım mühendisi alıları da bunlardan bir tanesi oldu. Başvuruda istenilen şartlar aşağıda aktarılmıştır.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım, Elektrik, Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmaları, tecrübe şartlarında en az 3 yıl alanında iş deneyime sahip olmak, Bilimsel ve teknolojik yenilikleri takip edebilen, araştırmacı ve analitik düşünebilen, takım arkadaşları ile uyumlu çalışabilmek, erkek adayların askerliğini tamamlamış olmaları, Gerek yurt içinde ve yurt dışında seyahat engelinin olmaması, Python ile bir geliştirme yapmış olmaları, Apache Spark ile proje geliştirmiş olmaları, tercihen adminstratör seviyesinde olmaları gerekli olacak. gRPC servis haberleşmesine hakim olmak, Rabbit mQ Kafka gibi mesajlaşma sistemlerinde bilgi sahibi olan, Docket ve Kubernetes ile çalışmış olmaları ve HELP paket yöneticisi olmaları, Bitbuxket gibi GİT tabanlı repo yöneticisi ile Git’ aşinalık kazanmış olmaları gerekli olacaktır. Kendini geliştirmek isteyen yeni bilgi teknolojilerine açık olan ve işini hobi olarak gören adayların başvuru yapmaları gerekli olacaktır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Havelsan Yazılım Mühendisi alımlarında başvurular için https://bit.ly/2wM9FVh adresini ziyaret edebilirsiniz. Havelsan tam zamanlı personel alımı başvurularını burandan tamamlayabilişiz. Yeni ilanlardan haberdar olmak için TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim