Türkiye’nin önemli kurumlarından HAVELSAN tarafından yayınlanan ilanlarda Ankara ve Konya’da istihdam etmek üzere mühendis alımı gerçekleştirileceği açıklandı. Buna göre sistem ve elektrik elektronik mühendisi olarak başvuru yapmak isteyen adayların sağlaması gereken şartlar ise şu şekilde.

Sistem Mühendisi Başvuru Şartları

Adayların ilgili mühendislik için Üniversitelerin Elektronik ve Haberleşme, Bilgisayar/ Havacılık mühendisliği bölümlerinden mezun, en az 3 yıl tecrübeli,sistem mühendisliği, ürün geliştirme, entegrasyon ve test süreçlerine hâkim, tercihen CSEP (Certified System Engineering Professional) sertifikasına sahip, tercihen Savunma Sanayii sektöründe tecrübeli, tercihen SysML bilgisine sahip, tercihen DOORS, JIRA gibi araçları kullanmada tecrübeli, tercihen DO-178, DO-254, DO-160, ARP4761, MIL-STD-498 vb. havacılık standartları konusunda bilgi sahibi, iyi derecede İngilizce bilgisine sahip, tercihen Kişi Güvenlik Belgesine sahip, yurtiçi/Yurtdışı seyahat engeli olmayan olması gerekmektedir.

Konya ve Ankara için 2 ayrı pozisyona ulaşmak ve başvuru yapmak için: http://bit.ly/2omY6PM

Elektrik Elektronik Mühendisliği

İlgili mühendislik için adayların üniversitelerin ilgili 4 yıllık bölümlerinden mezun, tercihen CCNA sertifikası olan, alanda deneyimi bulunan, yangın Algılama ve Bina Otomasyon Sistemleri ve diğer zayıf akım sistemlerinin entegrasyonu, programlanması, işletmeye alınması ve bunların bakım, onarım ve test faaliyetleri konularında en az 5 yıl deneyim sahibi olan, çok iyi İngilizce bilen, erkek adaylar için askerlikle ilgisi olmayan, seyahat engeli bulunmayan, Autocad, Catia, MS Visio vb. çizim programlarını aktif olarak kullanabilen şeklindeki şartları sağlaması istenmektedir.

İlana ulaşmak için: http://bit.ly/2TdrAN2