Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan ve özellikle büyük şehirlerde ki havalimanlarına TAV Grubu bakmaktadır. Söz konusu şirket yayımladığı ilanlar ile havalimanlarında çalışmak isteyenlere müjdeli haver vermektedir. TAV Grubunun yayımlamış olduğu ilanlar incelendiğinde farklı pozisyonlarda istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımının yapılacağı görülmektedir.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

TAV Grubu kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirecek. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda çalışacak?

Architecture and Construction Responsible
MUTFAK TEMİZLİK ELEMANI (STEWARD)
SERVİS ELEMANI, WAITER / WAITRESS
Arabic & English Speaking Helpdesk Agent
SENIOR JAVA DEVELOPER
Güvenlik Görevlisi
USTA
Avukat

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere bir birinden farklı toplam 13 pozisyon için personel alımı gerçekleştirilecek. Alınacak olan personeller Ankara ve İstanbul'da istihdam edecek.

Kimler Başvurabilir

TAV Grubun yayımlamış olduğu havalimanları için personel alım ilanlarına başvurmak isteyen adayların bazı niteliklere sahip olması gerekmektedir.

Gerekli okullardan mezun olmak
Gerekli bilgi, beceri ve sertifikalara sahip
Tecrübeli (Tercihen, Tecrübesiz de Olabilir)
Erkek adaylar için askerlik sorunu bulunmuyor olmak
Müşteri memnuniyetinde ilgili olmak
Çözüm odaklı olmak
Sağlığı iş yapmaya yatkın olmak

Yukarıda belirtilmiş olan niteliklere başvuru yapmak isteyen adaylar. TAV Grubunun havalimanlarında çalışmak için aşağıda ki linki takip etmesi ve linkteki pozisyonlara göre öz geçmiş formunu şirkete göndermesi gerekmektedir.

http://www.kariyer.net/tav-ozel-guvenlik-hizmetleri-a-s-is-ilanlari-c8049-p32927/#tblFirmaIlanlari
Editör: TE Bilisim