Ülkemizde en çok alımın yapıldığı sektörlerden biri olan havacılık sektöründe bugün ilgili kariyer sitesinde yer alan yeni ilana göre İstanbul’da yeni havalimanında görevlendirilmek üzere bir özel sektör firması tarafından vize pasaport memuru alımı yapılacağı açıklanmıştır. Adaylar ilgili kariyer sitesinde yer alan kadroya online olarak başvuru yapacak olup kurum tarafından adaylardan sağlaması istenilen başvuru şartları ise şu şekildedir.

Başvuru Şartları

Kurumun ilgili kariyer sitesinde açtığı yeni ilanda adaylar İstanbul Havalimanında vize pasaport memuru olarak görev alacaktır. İlgili kadroya başvurmak isteyen adayların sağlaması gereken şartlar arasında Türk vatandaşı olmak, çok iyi derecede yazılı ve sözlü İngilizce bilmek, ekip çalışmasına uyumlu olarak çalışabilmek, vardiyalı çalışmayı kabul edecek nitelikte olmak, temsil yönü güçlü olmak, havacılık sektöründe kariyer yapmak istemek, erkekleri için askerliğin en az 1 yıl tecilli olması, kadınlarda en az 1.60 cm boya, erkeklerde ise en az 1.70 cm üzeri boya sahip olmak ve 33 yaşını geçmemiş olmak şartları aranmaktadır. İlanda aynı zamanda tecrübe şartı yer almazken adayların en az lise mezunu olması şartı istenmektedir.

Başvuru Şekli

Toplamda 50 kişi istihdam edilecek olup ilan ilgili kariyer sitesinde yayınlanmıştır. Buna göre başvuru şartlarını sağlayan adaylar http://bit.ly/2N43kKB linki üzerinden online olarak ilana ulaşabilir ve başvuru yapabilir. İlan ve başvuru için linki tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırabilirsiniz.