Havacılık sektörü sivil ve askeri havacılık olmak üzere 2 kısıma ayrılıyor. Son yıllarda ülkemizde de hızla büyümekte. Gerek yeni sivil yatırımlar gerekse de askeri alanda yapılan yeni çalışmalar sayesinde havacılık sektöründe dünyada söz sahibi olduk diyebiliriz. Filo sayılarının artması ve hava yolu taşımacılında bilet fiyatlarının ucuzlaması ile havacılık sektörü daha fazla kişiye hizmet vermeye başladı. Buna bağlı olarak hizmet verecek personel sayısı da artacak. Bu personel açığını kapatmak isteyen havacılık sektörü Havacılık Sektörü İş İlanları adı altında yeni bir istihdam akımı oluşturacak gibi görünüyor. Farklı bir sektörde iş hayatınıza devam etmek istiyorsanız makalemizi okumaya devam edin. Çünkü havacılık sektöründe ki iş ilanlarını sizler için derledik ve yazdık.

Bu sektörde büyüme ülkemizde beklentilerin üzerinde seyretmesiyle dünyada en çok uçuş bağlantılarında İstanbul 6. Sırada bulunuyor. Dünyanın sayılı ve en büyük hava limanlarına sahip olma yolunda ilerleyen ülkemiz iş arayanlar içinde istihdam yaratarak umut ışığı olmaya devam edecek gibi görünüyor. Bu sektörde sadece yerli firma ve şirketlerde değil yabancı şirket ve firmalarda da iş bulma imkanına sahip oluyorsunuz. Ayrıca kargo taşımacılığı ile havacılık sektöründe farklı bir pozisyonda da kendinize iş bulma imkanınız var. Peki hangi dallarda personel açığı var dediğinizi duyar gibiyiz. Hemen birkaç örnekle açık olan pozisyonları size bildirelim, sizlerde kendinize en uygun olan pozisyona başvuru yaparak yeni bir iş hayatına başlayın.

Havacılık Sektörü İş İlanlarında aşçı, planlama mühendisi, çağrı merkezi ve müşteri hizmetleri personeli, kurumsal iletişim uzmanları, teknik destek yardımcıları, yönetici asistanları, yabancı dil bilen kabin memurları, lojistik yönetim sorumlusu, elektrik teknisyeni, host ve hostesler, grafik tasarım uzmanları, uçak özel güvenlik görevlisi, hava kargo uzmanı, ikram memuru, misafir hizmetleri departmanlarına ve apron memuru personel alımları yapılacaktır. Bu departmanlara başvuru yaparak iş sahibi olmak istiyorsanız vereceğimiz bağlantı adreslerinden iletişim sağlayarak başvuru yapabilirsiniz. Sizleri daha fazla bekletmeyelim ve bağlantı adresini verelim. İş ilanlarına ulaşmak ve başvuru yapmak için alt kısımdaki linki kullanabilirsiniz.
http://www.kariyer.net/is-ilanlari/havacilik
Editör: TE Bilisim