İŞKUR üzerinden hastanelere çok sayıda tecrübesiz lise mezunu personel alımı gerçekleştirilecek.

Çalışma Bakanlığı'na bağlı İŞKUR e-şube Portalı üzerinden; eğitim düzeyinde en az ilköğretim ortaöğretim 2 yıllık meslek yüksekokulu ve lisans mezunlarına yönelik olarak farklı kadrolarda personel alım ilanları açıklamaya devam ediyor. Bunlardan bir kısmı da Türkiye genelindeki hastanelere sağlık birimlerine gerçekleştirilecektir.

HASTANLERE ALIM YAPILACAK PERSONEL KADROLARI;

Bilindiği gibi hastanelerin en çok ihtiyaç bulunan kadrolarından bir tanesi hemşire kadrosudur. Hastane hizmetlisi, insan kaynakları müdürü, laboratuvar teknikeri, temizlik görevlisi, sağlık personeli, Ebe, hemşire gibi kadrolarda da hastanede çok sayıda personel ihtiyacı bulunuyor.

HASTA KAYIT GÖREVLİSİ ALIMI BAŞVURU ŞARTI;

İŞKUR üzerinden açıklanan ilanlardan hasta kayıt görevlisi kadrosunun başvuru şartları şu şekildedir.

Hasta kayıt kabulü görevlisi adaylarının; hastane otomasyonu programlarında tecrübelİ olmaları gerekmekte. Bu alanlarda tecrübesiz adaylar başvuracağı çok sayıda ilan açıklanırken, tecrübe şartını olması başvura önceliği sağlayacaktır. Tercihen en az lise, ön lisans ve Lisans mezunu olmak, Sosyal Güvenlik Kurumu özel sağlık sigortası ve anlaşmalı kurumlar hakkında bilgi sahibi olmak gerekmektedir.  Yeniliğe ve öğrenmeye açık, dış görünümüne önem veren,  takım çalışmasına yatkın satış ve pazarlama tecrübesi olan, Office programlarını kullanabilen, vardiyalı çalışabilecek, sabırlı güler yüzü ve dinamik personel alımları gerçekleşti.

HEMŞİRE VE EBE ALIMI; hemşire alımı ve Ebe alımı ilanlarındaki iş ilanları; Bu kadrolardaki ve alanlarda ise eğitim şartlarını bu alanda mezun olmak, adayların vardiyalı çalışma esaslarına uyumlu sağlayabilecek eğitim düzeyinde en az lise ve dengi okullardan mezun adaylar başvuru yapabilirler.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK? İlanlara erişmek için İŞKUR e-şube partalına giriş yapmak ve ardından ilan arama bölümünden başvuru yapılmak istenen kadroları yazarak ara butonuna basmak yeterli olacaktır.

İŞİN OLSA