İŞKUR üzerinden kamu kurumlarına personel alımları yapılacak.

Türkiye İş Kurumu Milli İstihdam Projesi kapsamında kamu kurumlarına daimi ve geçici işçi personel alım ilanları açıkladı. Bu ilanlarda Toplum Yararına Programı kapsamında istihdam edilecek olan 1000'den fazla personel alımı bulunuyor. Toplum Yararına Programlarında alımlar kura ile ve liste yöntemi ile gerçekleşecek. Adaylardan istenilen başvuru şartları ise şu şekilde olacak.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların yaş şartında 18 yaşını tamamlamış 19 yaşından gün almış olmaları, İŞKUR'a kayıtlı işsiz olmaları, malul aylığı ile emekli aylığı almıyor olmaları, herhangi bir örgün öğrenimde okumuyor olmaları istenilmektedir. Geçici süre ile istihdam edilecek olan alımlarda adayların 2.020,90 tl maaş ödenmektedir. TYP'de haftalık çalışma süresinde 45 saat olmaktadır. Temizlik ağaçlandırma, park düzenleme gibi uygulama alanlarında görevlendirilirler.

13 İLDE PERSONEL ALINACAK!

İŞKUR'un typ alımlarında 100 üzeri istihdam edilecek olan adaylar 13 ilde görev yapacaklar.İŞKUR üzerinden yapılabilecek olan başvurular için son başvuru 15-16 Mart tarihlerine kadar devam edecek. Adliyelerde, Orman Müdürlüklerinde, Belediye Başkanlıklarında, Sağlık Kuruluşlarında ve bir çok kamu kurumuna alımlar yapılacak.

Başvuru yapacak adayların  linki üzerinden açıklanmış olan ilanlara erişim sağlayabilir. E-şube üzerinden giriş yapmak ardından başvuru son tarihine kadar başvuruları tamamlamak gerekmektedir. Diğer personel alımlarından haberdar olmak ve gelişmeleri anında öğrenmek için işin olsa mobil uygulamalarını aşağıdaki linkten idirebilirsiniz

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA