Türkiye İş Kurumu üzerinden hastanelerin farklı birimlerinde görevlendirilmek üzere çok sayıda personel alımları yapılacak. Diğer yandan huzur evi ve rehabilitasyon merkezlerini personel ihtiyaçlarının giderilmesi için İŞKUR üzerinden çok sayıda ilanlar açıklandı.

HASTANELERE 211 PERSONEL ALINACAK;

Türkiye genelindeki hastanelerin açtığı personel alımlarında beden işçisi, ebe, inşaat işçisi, temizlik görevlisi, hemşire, bulaşıkçı, yönetici reklam ve halkla ilişkiler, sekreter, bilgi işlem destek personeli, kasiyer, muhasebe görevlisi, oto park görevlisi sağlık personelleri kadrolarında alımlar yapılacak. Bu alımlarından en çok beden işçisi ve inşaat işçisi kadrosundaki alımlar 31 Aralık tarihine kadar devam edecek. inşaat işçisi kadrosuna erişmek için ilan numarası: 00005297148

BAKIMEVİ 31 PERSONEL ALIMI;

Gündüz ve akşam bakım evi müdürlülüklerine yönetici idareci ve teknik karolarda alımları devam ediyor. Aşçı, okul müdürü, büro memuru, fizyo terapist, hemşire, okul öncesi öğretmen, psikolog, sağlık teknikeri, hastan yaşlı ve bakım elemanı, sosyal hizmet uzmanı, temizlik görevlisi, çocuk gelişim uzmanı kadrolarında alımlar devam ediyor.

REHABİLİTASYON MERKEZLERİNE 53 PERSONEL İSTİHDAMI;

Türkiye genelindeki rehabilitasyon merkezlerine aşçı, destek personeli, yazılım geliştiricisi, sosyal hizmet uzmanı, teknik ressam, ingilizce öğretmen, özel eğitim öğretmeni, Almanca, Fransızca dallarında yabancı dil öğretmeni ve hasta yaşlı bakım personelleri alınacak.

Başvurular işkur üzerinden yapılacak. İlanlara erişmek için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden iş yeri unvanına giriş yaparak aratma yapmak yeterli olacak.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim