İŞKUR üzerinden en az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği, hasta bakımı, hasta danışmanı hastane yönetimi kadrolarında personeller alınacak. Adayların bu kadrolardaki personel alımlarında hangi başvuru şartlarına sahip olması gerekmektedir.

Hastane yönetimi ve organizasyonu meslek elemanı kadrosunda 2 farklı ilanda 180 personel alımı yapılacak. Adayların ilköğretim mezunu olmaları yeterli olacaktır.

Hasta yaşlı bakım elemanı kadrosunda 28 farklı ilan açıklandı. Bu ilanlara başvurularda eğitim düzeyinde en az ilköğretim mezunu olmak gerekmektedir. Hastanelerde görevlendirilecek olan personellerin sertifika sahibi olması başvurularda ayrıcalık sağlayacaktır.

Hasta danışmanı kadrosunda 9 farklı ilanda başvurular devam etmektedir. Adayların Türkiye genelindeki hastanelerde ve hasta merkezlerinde çağrı danışmanı ya da hastaları yönlendirmek için görev yapmaktalar.

Başvurular şahsen ya da İŞKUR üzerinden yapılabilecektir. Adayların İŞKUR üzerinden e-şube sistemine giriş yapmaları özgeçmiş oluşturmaları gerekmektedir. İŞKUR açık iş ilanları sayfasında ilanlara erişim sağlanabilecektir. Daha fazla memur, personel ve işçi alımlarından haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İlanlara erişmek için: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim