Hacettepe Üniversitesi personel alımı yapacak. Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Hacettepe Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda alım yapacağını belirtti. Buna göre toplamda 9 kişilik boş kadro ile 1 Mühendis, Lisans mezunu 2 Büro personeli ve Önlisans mezunu 6 Büro Personeli alacak. Adayların bu kadrolara başvuru yapabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan türüne göre puan almış olmaları şarttır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Hacettepe Üniversitesi alımını yapacağı bu kadrolar için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, 01 Ocak 1980 ve sonrası doğumlu olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans mezunları için KPSSP3 ve Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türünden puan almış olmak şartları aranacaktır.

Ayrıca özel olarak, Mühendis kadrosu için Gıda mühendisliği bölümü mezunu olmak, Büro Personeli kadrosu için İktisat, İşletme, Maliye, Ekonomi, İş İdaresi, Muhasebe, Finansal Yönetim, İşletme, Büro Yönetimi, Halkla İlişkiler, Muhasebe, İnsan Kaynakları veya Lojistik bölümlerinden mezun olmuş olmak nitelikleri aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve en geç 15 gün içerisinde başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Buna göre adaylar en geç 07 Mart 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Personel Bürosuna şahsen başvuru yapmaları şarttır. Bunun dışında yapılacak hiçbir başvuru yöntemi geçerli sayılmayacaktır. İlanın tam metni için Buraya Tııklayınız.

Editör: TE Bilisim