Devlet Personel Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan duyuruya göre, Hacettepe Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı ozisyonlarda 40 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacağını belirtmişti. Bunun üzerine duyurudan sonra başvuruları başladı ve artık sona ermektedir.

Hacettepe Üniversitesi bünyesine Lisans ve Önlisans mezunu toplamda 40 kişi alacak. Buna göre, Lisans mezunu 39 Hemşire ve Önlisans mezunu 1 Sağlık Teknikeri alınacak. Adaylar bu kadrolara başvuru yapabilmeleri için, Kamu Personeli Seçme Sınavından önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Hacettepe Üniversitesi personel alımı başvuruları ilanın yayımlanması ile birlikte 15 Kasım 2017 tarihinde başlamıştı. Ancak bugün başvurular sona eriyor. Adaylar en geç bugün içerisinde başvuru yapmaları gerekmektedir.

Hacettepe Üniversitesi bünyesine alımını yapacak olduğu kadrolar için adaylardan, Herhangi bir Suç hükümlülüğü bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, 01.01.1982 ve sonrası doğumlu olmak, Alım yapılacak kadro seviyesine göre ilgili fakültelerden mezun olmuş olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak. Şartları aranacaktır.

 İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim