İşin Olsa ekibi olarak dün ( 09 Temmuz 2019 ) dile geitrdiğimiz 2019 yılı Korucu Alımları Ne Zaman yapılacak tarzında haberimizden sonra bugün korucu alımı ilanları gelmeye başladı. Dün yazdığımız haberimize ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

KORUCU ALIMI İLANLARI GEMEYE BAŞLADI!

Şırnak valiliği tarafından yayımlanmış olan ilana göre Güvenlik Korucusu alımı yapılacğaı duyuruldu. Şırnak İl Jandarma Komutanlığı tarafından görevli olan emeklilik, istifa, ölüm, göreve son verme gibi nedenlerle mevcut bulunan korucu sayısılarının azalması sebebi ile Bakanlık kararı ile Şırnak şehrinde 400 Güvenli Korucusu alımı yapılacak.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR:

1. Müracaat Dilekçesi (İl Merkezinde Valilik Makamına, İlçelerde Kaymakamlık Makamına şeklinde)

2. Adli Sicil Belgesi

3. Sağlık Kurulu Raporu (Heyet)

4. Askerlik Durum Belgesi

5. Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

6. Kimlik Fotokopisi

7. Yerleşim Yeri Belgesi

8. Öğrenim Durum Belgesi

9. (6) Adet Vesikalık Fotoğraf

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Söz konusu korucu alımı için adaylar başvurularını en geç 19 Temmuz 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını yukarıdaki belgeler ile birlikte İlçe Jandarma Komutanlığına başvuru yapabileceklerdir. İlan hakkında tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

İŞİN OLSA EKİBİ OLARAK HEP YANINIZDAYIZ!

Bir çok ilan bizimde desteklerimiz ile geliyor ve adaylara devamlı olarak mjdeli haberleri vermeye çalışıyoruz. Korcu alımları ne zaman yapılacak tarzında haberimizden sorna gelen bu ilan diğer iller içinde gelmesi bekleniyor. Farklı talepleriniz olması dahilinde yorumlarda bizlere belirtebilirsiniz.