3.667 personel alınacak!

Türkiye İş Kurumu üzerinden açıklandı. 30 Eylül tarihi itibari ile ilanlara başvuru yapılabilecek. İŞKUR üzerinden firmalara ve kamu kurumlarına çok sayıda personel alımları için başvurular devam başladı. Buna göre Güvenlik görevlisi, büro memuru, şoför kadrolarında çok sayıdaki işçi, personel ve memur alımı için lise, ön lisans ve lisans eğitim düzeyinde, tecrübesiz, tecrübeli olan adayların başvuru yapabileceği 3 Bin 667 personel alımı bulunuyor.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMLARI;

Silahlı ya da silahsız güvenlik sertifikası bulunan adayların  başvuru yapabileceği 1.867 ilan bulunuyor. Özel firmalarda güvenlik görevlisi alımlarında eğitim düzeyinde en az lise mezunu olmak yeterli olacak. Adayların güvenlik görevlisi alımların bir çoğunda vardiya usulü görevlendirilmektedir. Tecrübe şartı olmadan başvuru yapılabilecektir. Lisans mezunu olan adayların başvuru yapabileceği 177 ilan bulunmaktadır. Güvenlik görevlisi alımları için aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

İlana erişmek için: https://goo.gl/eBYTcX

BÜRO MEMURU ALIMLARI;

Büro görevlisi olarak çalışmak isteyen adaylara yönelik olarak açıklanan ilanlara göre İŞKUR üzerinden 939 açık iş ilanı bulunuyor. 368 ilandan sadece okur yazar olanların başvuru yapabileceği 13 açık iş bulunuyor. 316 ilana başvuru için lise mezunu olmak yeterli olacak. Büro memuru alımlarına başvurularda adayların office programlarına hakim olmaları, bilgisayar kullanabilmeleri istenilmektedir.

İlanlara erişmek için: https://goo.gl/nW73sS

ŞOFÖR ALIMLARI;

Kamu kurumlarına makam şoförü, özel firmaların ihtiyacı bulunan yük taşıma şoförü, yolcu şoförü servis şoförü gibi kadrolarda 863 alım yapılacak. Şoför alımlarında adayların başvuru yapacakları araç tipine göre ehliyetinin bulunması gerekiyor. Aktif olarak araç kullanabilmek, herhangi bir seyahat engelinin bulunmaması gerekiyor.

Şoför alımları için: https://goo.gl/Y8vgMa

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim