Gülsan holding 1978 senesinde kurulmuştur. O günden bu yana yaklaşık olarak 40 yıllık bir geçmişi bulunmaktadır. Bu seneler içerisinde tekstil dokuma sanayisi içerisinde epeyce yol kat etmiştir. Bu gün seneleri aşıp gelen holding bundan sonraki yıllara da kadrosunu artıracak şekilde yol almak için personel alımı yapacaktır.

Gülsan holding yaptığı iş ile ilgili yeni gelen nesile de yol göstermektedir. Bu alanda çalışmak isteyen öğrencileri bünyesinde çalıştırarak ayrıca da geliştirmektedir. Geleceğe yeni mühendisler yetiştirmektedir. Bunun yanı sıra geleceğe olan hedefleri doğrultusunda öncelikli olarak müşteri memnuniyetini esas edinmişlerdir. Bu yolda aldıkları yol ile daha da enerjik bir ruha sahip olan yöneticileri ile çalışanları arasında her daim sonuca odaklanma ve başarı azmi bulunmaktadır. Ve bu yolda olan kişilere de destek vermektedirler.

Gülsan personel alımları için bu sene ilanlar vermişlerdir. Bu ilanlar içerisinde yerleştireceği pozisyonları da yayınlamışlardır. Bu bahsedilen pozisyonlardan bazıları ise, idari eleman, üretim vardiya elemanı, ihracat müşteri temsilcisi, teknik ofis şefi, teknik satın alma uzmanıdır. Bu pozisyonlarda eleman alacaktır. Bunların yanı sıra elektrik mühendisi, iş sahası içerisinde dikkat edilmesi gereken faktörlerden olan iş güvenliği mühendisi, fabrika içerisinde makinelerden doğabilecek aksaklıkları da önlemek amacıyla makine bakım teknisyeni alımı yapılacaktır.

Gülsan personel alımları için belli miktar alım sayısı belirtilmemiştir. Ancak pek çok kişiye ekmek kapısı açacaktır. Eğer ki siz de yukarıda sayılan pozisyonlara aşina iseniz ve bu pozisyonlarda çalışmaya müsait iseniz hiç vakit kaybetmeden gerek sitemizdeki ilgili sayfalardan ulaşacağınız bilgilendirme ile ya da gerekli başvuru ilan sayfalarından gerekli başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. İster bu holding ister başka bir holding işinizde iyi olduğunuz sürece geleceğinizin anahtarını bulmanız dileklerimiz ile.
İlana başvuruda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı inceleyebilirsiniz.
http://www.kariyer.net/gulsan-holding-a-s-is-ilanlari-c9358-p34236/
Editör: TE Bilisim