Ülkemiz başta olmak üzere dünyanın pek çok noktasında bilinen bir firma olarak faaliyetlerine devam eden Gratis Kozmetik firması özellikle ülkemize çok büyük yatırımlar yapmaya devam ediyor. Türkiye'nin dört bir yanına uygun bulduğu her alan için şube açılışları gerçekleştirmekte ve yeni personel alımı ilanları yayımlamakta olan Gratis yeni ilanlarını duyurdu.

Gratis personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta olup kamuoyuna duyurulması için interaktif iş ilanları sitelerine gönderilmektedir. Gratis İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi tarafından yeni yayımlanan ilanlara göre Türkiye geneli yüzlerce personel alımı yapılacağı görülüyor. Peki Gratis iş ilanları nelerdir?

İLAN BİLGİLERİ

Alım Yapacak Firma: Gratis Kozmetik
Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce
Farklı Pozisyon Sayısı: 80'e Yakın

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Gratis İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 80'e yakın pozisyon için yüzlerce personel alımı yapacaktır. Peki alım yapılacak pozisyonlar nelerdir?

Gratis Mağaza Müdürü
Perakende Satış Yönetmeni
Kampanya Yönetimi Uzman Yardımcısı
Envanter Elemanı
Satış Danışmanı
Mağaza Müdür Yardımcısı
Bölge Müdürü
Genel Başvuru
Engelli Personel
Part Time Personel

Yukarıda Gratis firmasının alım yapacağı pozisyonların bir bölümü verilmiştir. Peki başvurular nasıl yapılacak?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Gratis personel alımı ilanına müracaat etmek isteyen adayların öncelikle aşağıdaki linki takip etmesi, buradan tüm pozisyonları görüntülemesi ve başvurularını da tamamlaması gerekmektedir.

https://goo.gl/ZnA7RH
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim