Ülkemizin dört bir yanında bulunan şubelerinde faaliyetlerini sürdürmekte olan Gratis yatırımlarına devam etmekte ve yeni uygun gördüğü alanlarda şube açılışlarına devam ederken hem yeni şubelerinde hemde eski şubelerinde çalışmak üzere personel alımları gerçekleştirmektedir.

Gratis personel alımı ilanları Gratis tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna duyurulması için kariyer sitelerine gönderilmektedir. İşin Olsa ekibi olarak Gratis firmasının yaymladığı tüm ilanları birleştirdik. Buna göre çok sayıda personel alımı yapıldığı görülüyor. Peki alınan pozisyonlar nelerdir, adaylar nasıl başvuru yapabilir?

ALINAN POZİSYONLAR NELERDİR?

Gratis yayımladığı ilanlar için personel alımı gerçekleştiriyor. Peki alınacak olan pozisyonlar nelerdir? Buna göre Gratis Mağaza Müdür Yardımcısı, Gratis Mağaza Müdürü, Bölge Müdürü, Satış Danışmanı, Web Developer, Bakım Mühendisi, İş Analisti, PL Uzmanı, Envanter Personeli, Sistem ve Network Uzmanı, Yazılım Uzmanı, Bordro Uzmanı, Elektrik Bakım Onarım Uzmanı, Lojistik Merkezi Lojistik Uzmanı, Engelli Personel Genel Başvuru, Sevkiyat Elemanı, PL Kategori Yönetmeni kadroları için personel alımı yapılıyor. Peki başvurular nasıl yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR? ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Gratis bünyesinde çalışabilmek için meslekli bilgilere sahip olmak, bakımlı olmak, tecrübe aranan kadrolar için gerekli tecrübeyi kanıtlayabilir olmak, iletişim becerileri yüksek olmak, ekip çalışmasında başarılı olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki adaylar başvurularını nasıl yapabilir? Buna göre başvurularını gerçekleştirecek olan adayların https://goo.gl/ZnA7RH linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırarak müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim