Kamu kurumları arasında yer almakta olan Gözlü Tarım İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan kamu personeli alımı ilanı İŞKUR üzerinden duyuruldu. Yayımlanan ilana göre toplam 56 kişilik kamu personeli alımı gerçekleştirecek.

Gözlü Tarım İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ilan bugün İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyuruldu ve başvurular başladı. Buna göre farklı pozisyonlar için Gözlü Tarım İşletmesi Genel Müdürlüğü toplam 56 kişilik personel alımı gerçekleştirecek. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Gözlü Tarım İşletmesi Genel Müdürlüğü

Alınacak Personel Sayısı: 56

Farklı Pozisyon: 6 

Son Başvuru: 14 Haziran 2017

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Gözlü Tarım İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilan ile 6 farklı pozisyona toplam 56 kişilik kamu personeli alımı gerçekleştirilecek. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Tarım İşçisi-Karma Çiftçilik (Bitkisel Üretim Ve Hayvan Yetiştiriciliği) - 25 Personel

Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik) - 4 Personel

Elektrikçi (Genel) - 8 Personel

Sıhhi Tesisatçı - 4 Personel

Diğer Motorlu Araç Tamirci Makinistleri - 12 Personel

İş Makineleri Operatörü - 3 Personel

Yukarıda belirtilen pozisyonlar için yanlarında belirtilmiş sayı kadar personel alımı gerçekleştirilecektir. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

Gözlü Tarım İşletmesi Genel Müdürlüğü 56 kamu personeli alacak. Peki nasıl başvuru yapılır. Buna göre adayların kurumun bulunduğu il İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden ya da İŞKUR'un resmi internet sitesi aracılığı ile başvurularını gerçekleştirebilir.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim