Araba lastiği deyip geçmeyin, iyi bir lastik hayat kurtarabilir. Tam tersine kötü bir lastik de çok kötü sonuçlar doğurabilir. Farkında değiliz belki bir lastiğin ne kadar önemli olduğunun. Fakat merak etmeyin önemini bilen birileri var, Goodyear. Şirketten yapılan güncel duyurulara göre personel alımıyla birlikte bir çok kişiye yeni iş fırsatları sunacak. Siz de yeni bir başlangıç yapmak,farklı bir sektörde iş hayatınıza devam etmek istiyorsanız Goodyear personel alımlarını mutlaka takip edin. Global lastik pazarın da büyük bir potansiyele sahip olan şirket her yıl daha da büyümek de ve buna bağlı olarak da personel ihtiyacı artmaktadır. Godyear gibi prestijli bir şirkette çalışmak isteyenlere personel alım fırsatlarını kaçırmamalarını tavsiye ederiz.

Taşıt lastikleri konusunda zirveyi bırakmayan Goodyear İşçi Personel Alımı ile yeni iş olanaklarının kapısını araladı. Başta Kocaeli, İstanbul ve Antalya olmak üzere daha bir çok farklı şehirde personel alımı yapılacak. Sadece üretim de değil, yol yardımı ve teknik servisleriyle de müşterilerinin daima yanında hazır bulunan Goodyear dünyanın ilk sökülüp takılabilen lastiğini üretmiştir.bu ilk ve son değil, lastik teknolojisinde hep ilklere imza atan bir marka olmuştur. Saygın kuruluşlar ve dergiler tarafından en çevreci şirketlerden biri olarak gösterilmiştir. 2004 yılında dünyaca ünlü Nascar yarışlarına tedarikçi olarak 50. Yılını kutladı.

Goodyear tarafından yapılan açıklamaya göre Goodyear İşçi Personel Alımı yapacak. Geçici ve sürekli personel alımı yapacak olan Goodyear alım yapacağı pozisyonları da açıklamakta gecikmedi. Açıklamaya göre satın alma sorumlusu, bakım ve proje mühendisi, teknik servis mühendisi, elektronik mühendisi, kamyon lastiği satıcısı, satış temsilcisi ve daha bir çok branş da personel alımı yapılacak. Güncel personel alımı ilanları ile siz de Goodyear gibi büyük bir şirketin parçası olabilir, tüm sosyal haklar dahilin de güvenli ve huzurlu bir ortamda çalışma şansı bulabilirsiniz. Başvurularınızı İnternet üzerinde ki ilanlardan, size en yakın iş ve işçi bulma kurumundan ve bizzat satış mağazaları ve üretim fabrikalarına giderek yapabilirsiniz. İnternet üzerinden başvuru için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
http://www.kariyer.net/goodyear-lastikleri-t-a-s-is-ilanlari-c1015-p161/