Türkiye üzerinde bulunan birbirinden farklı isimler ile bankalar bulunmaktadır. Kendi bünyelerinde çalışmak isteyen birbirinden farklı bankalar tarafından açıklanan Gişe İşlemleri Yetkilisi Alımları sizler için derledik. Gişe yetkilisi bünyesinde çalışabilecek adaylar bankaların belirlemiş olduğu kontejanlara göre başvuru da bulunabilmektedir. 

PERSONEL ALIMI İLANI VEREN BANKALAR

Pek çok banka kendi bünyesinde çalıştırmak üzere Gişe Yetkilisi pozisyonlarında çalıştırmak için pek çok alanda personel alım ilanı yayınlamıştır. Farklı şehirlerde bulunan bankalari alımın yapılacağı şehirlerde personellerini görevlendireceğini açıkladı. Gişe Yetkilisi için personel alım ilanlarını açan bankalar arasında, Akbank, Burgan Bank, HSBC Bank, Aktif Yatırım Bankası ve Türkiye Ekonomi Bankası yer almaktadır. 

PERSONEL İLANLARINA BAŞVURMA YOLLARI

5 farklı banka kendi bünyelerinde çalıştırmak üzere açıkladığı gişe yetkilisi personeli alımı için başvurularını kendi sitleri tarafından yönlendirilen kariyet sitelerinden yapılacağını açıkladı. Başvuruacak adaylar başvuru şartlarına göre başvurularını yapabilmektediler. 

BAŞVURU ŞARTLARI

Her bankanın kendi bünyesi için belirlediği özel şartlar olsada gişe yetkilisi personel alımında sizlere sunulan genel şartlar şu şekildedir; T.C vatandaşı olamk, istenilen eğitim şartını yerine getirmek, sağlık sorununun bulunmaması, erkek adayların askerlik ile ilişkisinin kesmiş olması, ekip çalışma sistemine yatkın, iletişim yeteneği kuvvetli olan adaylar personel alım ilanına başvuruda bulunabilmektedirler.

Editör: TE Bilisim