Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bünyesinin işçi personel eksikliğini karşılamak amaçlı Engelli olarak personel alımı yapacak. İlan Türkiye İş Kurumu resmi internet sitesinde duyurulmuş olup başvurularda oraya yapılacaktır. Başvuruda bulunacak adaylar en geç 10 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar mutlaka Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış olmak zorundadır. 

Adaylardan, 2016 yılına ait EKPSS sınavına girmiş olmak, Ortaöğretim ( Lise ve Dengi ) mezunu olmak, gerçeğe aykırı belge sunmamaları gerekmektedir. Gerçeğe aykırı belge sunana adaylar nihai listeden çıkartılıp yerine diğer adaylar alınacaktır. AyrıcaGıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü alacağı personele sözlü veya yazılı sınav uygulayacak olup adaylar sınavdan önce eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını beyan etmelidirler. 

Alım Yapacak Kurum :İstanbul Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü
Personel Sayısı : 1 Engelli Personel
Eğitim Seviyesi: Ortaöğretim ( Lise ve Dengi )
Çalışma Adresi : BAĞDAT CADDESİ NO:307-309 CADDEBOSTAN  KADIKÖY İSTANBUL / TÜRKİYE

İlana başvuruda bulunacak olan adaylar ilanın duyuru yapıldıktan en fazla 10 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Yani başvurular, 11 Nisan 2017 tarihi ile 20 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvurular, İl/Hizmet Merkezi Müdürlüğümüzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapılacaktır.
 
Editör: TE Bilisim