Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı her sene personel alım ilanları ile adaylara müjdeli haberleri vermektedir. Bundan önce ki seneerde oldukça az alım yaptığı için sosyal medya da tartışma konusu olan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı şu anda merkezi atama ile lisans, önlisans ve lise mezunu aday alımı yaptığı gib yıl içerisinde yayımlamış olduğu bildiriler ile de personel alımı gerçekleştirmektedir. Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyurulan ilan ile eski hükümlü personel alımının yapılacağı belirtildi.

Hangi Pozisyon İçin Alım Yapılacak

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının hazırlamış olduğu İşgücü İstem Formuna göre eski hükümlü bir personel alımı gerçekleştirilecek. Söz konusu aday Bakanlıkta Tarım İşçisi pozisyonunda çalışacak.

Adayın en az ve en çok ilköğretim mezunu olması istenmekte olup eski hükümlü olması gerekiyor. Alınacak olan personel Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesinde Tarım İşçisi olarak çalışacağı için söz konusu işi okullardan öğrenmiş olmasına gerek duyulmamaktadır. Pratikten bu işi öğrenmiş olan adayların tamamı başvuru yapabilir. Söz konusu aday Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının bünyesinde bulunan İzmir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bünyesinde çalışacak. Başvurmak isteyen adaylar aşağıda ki formu inceleyebilir.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız