Devlet Personel Başkanlığı üzerinden ilan edilen Gençlik ve Spor Bakanlığına 3243 sürekli işçi alımı başvuruları için gerekli olan şartları belli oldu. Eğitim düzeyinde en az ilköğretim, lise, önlisas ve lisans mezunu olan adaylar için bir çok kadroda alımlar yapılacak.

LİSE MEZUNU 465 ÖZEL GÜVENLİK PERSONELİ ALINACAK.

Kura ve sözlü sınav sonuçlarına göre yapılacak atamalarda 465 özel güvenlik personeli alımı yapılacak. Adaylar lise (ortaöğretim) mezunu olmaları yeterli olacak. Kura 27 Şubat tarihinde yapılacak. Kura sonucunda ismi listede bulunan adaylar için belge teslim etmeleri istenilecek. Ayrıca adayların sözlü sınavda en az 100 üzerinden 70 ve üzeri almaları gerekiyor.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI;

T.C. vatandaşı olmak (2527 kanunu saklı kalmak kaydı ile) yaş şartında 18 yaşını tamamlamış olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, güvenlik soruşturmasından ve arşiv araştırmasından olumlu sonuçlandırmak, askerlik ile ilişiği bulunmamak, eğitim şartında özel güvenlik görevlisi için lise mezunu olmak, affa uğramış olsalar bile ilanda belirtilen suçlardan mahkumiyet almamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, deneme süreci 60 gün olup bu sürede başarısız olmamak gerekmektedir.

Başvuru detayları için tıklayın

Gelişmelerden anında haberdar olmak için;

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim