Ülkemiz de eğitim faaliyetlerini sürdürmekte olan üniversiteler açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmeye devam etmektedir. Personel alım ilanları rektörlükler tarafından hazırlanmakta ve Devlet Personel Başkanlığına gönderilmektedir.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından hazırlanan ve Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yayımlanan ilana göre en az lise mezunu olmak üzere toplam 43 kişilik personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Üniversite: Gaziosmanpaşa Üniversitesi

Alınacak Personel Sayısı: 43

En Az Mezuniyet: Lise

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Gaziosmanpaşa Üniversitesi bünyesinde istihdam etmek üzere toplam 43 kişilik sözleşmeli personel alımı yapılacaktır. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Hemşire - 40 Personel

Ebe - 1 Personel

Sağlık Teknikeri - 1 Personel

Diğer Sağlık Personeli - 1 Personel

Yukarıda hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacağı belirtilmiş olup yine hangi pozisyonlara kaç personel alımı yapılacağı belirtilmiştir. Başvuru yapacak olan adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı puanlarına bakılacaktır.

BAŞVURULAR

Gaziosmanpaşa Üniversitesi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az lie mezunu 43 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Peki nasıl başvuru yapılacak. Adayların Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğü ile başvuru için iletişime geçmesi ve gerekli evrakları ile müracaat etmesi gerekmektedir. İstenen evraklar ve detaylı bilgi Gaziosmanpaşa Üniversitesi resmi internet sitesinde sunulmuştur.

www.gop.edu.tr

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ