ASDEP kapsamında yurt genelinde memur personel alımları yapılmaya devam ediyor. Alım ilanları hakkında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı adaylara bilgi verdiği gibi yine illerin il müdürlükleri aracılığı ile kamuoyuna memur personel alım ilanları duyurulmaktadır.

Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü resmi internet sitesi aracılığı ile yayımladığı ilan ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 50 memur personel alımı yaptığını kamuoyuna duyurdu. 

HANGİ HİZMET MERKEZLERİNE ALIM YAPILACAK

Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 50 kişilik memur personel alımı yapılacak. Peki hangi hizmet merkezleri için alım yapılacak.

1. Şahinbey Sosyal Hizmet Merkezi (22 kişi)
2. Şehitkâmil Sosyal Hizmet Merkezi (14 kişi)
3. Nizip Sosyal Hizmet Merkezi (8 kişi)
4. İslahiye Sosyal Hizmet Merkezi (4 kişi)
5. Araban Sosyal Hizmet Merkezi (2 kişi)

Yukarıda hangi sosyal hizmet merkezi için toplam kaç personel alımı yapılacağı belirtilmiş olup alımlarda %50 bayan ve %50 erkek adaylar için kadro verilmiştir. Yani Gaziantep ASDEP kapsamında alınacak olan 50 memurun 25'i erkek iken 25'i kadın alacak.

Adayların başvuru yapabilmek için KPSSP3 puan türünden 60 ve üzeri puan almış olması gerekmektedir. Başvurular 15 Mart 2017 tarihinde başlayacak ve 24 Mart 2017 tarihine kadar adaylar Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne şahsen müracaat yapabilecek.

https://goo.gl/x6HjHT